HEJ!

Jag heter Karin Ulin och jobbar som illustratör och grafisk formgivare under namnet Underlandet Design. Efter designstudier på Central Saint Martins i London jobbade jag några år på en designbyrå i Stockholm. Där designade jag allt ifrån skivomslag till böcker och jobbade för kunder som Universal Music Group, MTV och Nickelodeon. 

Sedan 2007 frilansar jag och jobbar med egna kunder ifrån min studio i Göteborg. Jag är även medlem i Svenska Tecknare och Illustratörcentrum. Jag illustrerar för alla möjliga sammanhang, bl.a. för fakta- och resetidningar, men gör även dekorativa mönster för inredningsprodukter. Jag ser gärna att mina illustrationer är tydliga och stilrena – men samtidigt lekfulla och berättande.

Förutom att illustrera jobbar jag även som grafisk formgivare och formger det mesta som går att designa; posters, förpackningar, kataloger, böcker, mönster, grafiska profiler, logotyper m.m.
FÖRFRÅGAN


Om du har en idé till ett designsamarbete eller behöver en illustration till ditt nästa projekt – tveka inte att höra av dig.

Fyll i formuläret eller skicka email till karin@underlandetdesign.com och beskriv ditt projekt och vad du önskar hjälp med. Nämn gärna om du redan nu har en tilltänkt budget och tidsram som skall tas i beaktning innan jag gör en offert för uppdraget.
Skicka
Tack, jag återkommer så snart som möjligt!


KONTAKT

Karin Ulin – Illustratör, Grafisk Designer, Mönsterdesigner 


Telefon: +46 73 409 13 36

Studio: Göteborg, Sverige

TJÄNSTER

Illustration / Grafisk Design / Visuella identiteter / Mönster / Ikoner / Kartor / Förpackningsdesign / Kataloger / Böcker / Med mera
KUNDER

A Non Smoking Generation / Bokförlaget Hedvig / Centralförbundet för Alkohol- och Narkotikaupplysning / Citronelles Agenturer / Dear Friends / Evince Cosmetics / Gloria Books / GöteborgsLokaler / Majornas Matfabrik / Make Your Mark / Navigator Communications / OTW / Sony Music Entertainment / The Swedish Club / Universal Music Group / Wellspect HealthCare

UTBILDNING

BA Graphic Design and Illustration
Central Saint Martin's College of Art and Design
London, Storbritannien

Foundation Graphic Design
London College of Communication
London, Storbritannien

Visual Communication
University of Technology
Sydney, Australien
Back to Top